jag är inte beredd att gå än

Nian... Kan den ta slut någon gång eller?? Även fast tiden gått hyfsat snabbt hittils så känns det som en evighet innan vi står där med våra vita klänningar och tar farväl av våra 4 år (eller mer) gamla klasskamrater. Egentligen är nian inte så dum i sig själv, allt går ganska snabbt med många dagar som bara flyger iväg, men just det där med plugget och gymnasievalet gör allt så mycket jobbigare. Och det faktum att jag om ett år kanske inte bor kvar i detta hus gör allt mycket värre, eller jag vet inte, kanske inte värre men läskigare? Bo själv? Tova Sundberg? Haha ska bli jävligt spännande att se hur det skulle gå...
 
Jo, ja för er som inte visste det så har jag sökt in på curlinggymnasiumet i Härnösand och förhoppningsvis flyttar jag dit nästa år om allt går som det ska, det vill säga att jag kommer in. Haha har typ drömmar (och mardrömmar) om det hela tiden..
 
 För tillfället, det vill säga nu, dricker jag en koppte och kollar igenom spanskan som jag har prov på på torsdag. Vet ni vad? Imorgon fyller jag år, eheh. Närå men det är fezt, sist av alla liksom (förutom pontus då), någon som vill hyra film och dricka energidryck? Isf hör av er!
Igår hade jag en väldigt trevlig kväll med mina bästa underbaraste fulaste vänner, vi åt middag och gjorde lite annat! Och inte nog med gott sällskap fick jag även ralph lauren (stavas inte så jag vet) parfym och ett supersött nattlinne! Tack för det kära ni!
 
Hejdå, vi hörs när jag är 15!!

RSS 2.0